Акумулатори в Пловдив

Верига магазини за акумулатори в град Пловдив! Разполагаме с над 30 марки акумулатори за вашия автомобил, камион или мотор.

Направи поръчка сега:

Свържете се с нас чрез:

Работно време:
Магазин Източен

Пон-петък: 9:00-18:30
Събота-неделя: 10:00-17:00

Работно време:
Магазин Кършияка

Пон-петък: 9:00-18:30
Събота: 09:00-13:30

VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH

484.00 лв.

Попитайте за  Еко цена

VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH

484.00 лв.

Попитайте за  Еко цена

Еко цени за акумулатор: Важи при закупуване в наш обект и връщане на стар акумулатор с подобен капацитет. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Таг: Марка:

Еко цени за акумулатор: Важи при закупуване в наш обект и връщане на стар акумулатор с подобен капацитет. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

  Лесна поръчка с един клик! Извършваме доставка и монтаж до адрес за гр.Пловдив. Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.

Купи сега
Общи условия

VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH акумулаторите се нареждат сред висококачествените и надеждни решения за енергийни нужди на автомобилите. Серията е широко призната за своята изключителна производителност и дълъг живот. Това я прави предпочитан избор сред автомобилните собственици. Един от основните аргументи в полза на Varta Silver Dynamic е тяхната висока стартова мощност, която гарантира надеждно стартиране на двигателя дори при ниски температури. Това е особено важно в студените зимни месеци, когато автомобилите изискват повече енергия за стартиране.

Технологията, вградена в акумулаторите на VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH, поддържа стабилност на енергийното снабдяване и предотвратява изтощаването на заряда, осигурявайки непрекъсната и надеждна мощност за автомобилните системи. Освен това, акумулаторите от тази серия са проектирани с устойчиви материали и технологии, което гарантира дълъг живот и минимална нужда от поддръжка. Калциево-сребърният решетъчен дизайн, използван във Varta Silver Dynamic акумулаторите, е ключова характеристика за тяхната издръжливост и ефективност.

Серията Varta Silver Dynamic предлага разнообразие от размери и конфигурации. Това я  прави подходящ избор за широк спектър от автомобилни модели, включително леки коли, SUV-ове и ванове. Техните универсални характеристики ги правят гъвкаво и надеждно решение за автомобилните нужди на различни клиенти.

Създадени за леки автомобили със средни енергийни нужди.

Акумулаторите VARTA® се разработват от световният лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия Clarios, доскоро Johnson Controls.

Марката VARTA® има над 125-годишна история.

Акумулаторите VARTA® се монтират фабрично от големите автомобилни производители и се радват на доверието на шофьорите по целия свят.

Акумулаторът VARTA Silver Dynamic е създаден за превозни средства със средни енергийни нужди – това означава стандартно оборудване и без технология start-stop.

VARTA Silver Dynamic предлага допълнителна мощност при стартиране и осигурява стабилна висока ефективност за продължителни периоди от време.

Благодарение на най-високите европейски стандарти за проектиране ще получите най-доброто качество.

VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH – Технология на решетката

Патентованата PowerFrame® решетка гарантира надеждна стартова мощ, бързо зареждане и устойчивост на корозия.

Солидна конструкция: PowerFrame® осигурява до 66% по-голяма издръжливост и устойчивост на корозия от останалите решетъчни конструкции.

Конструкция, съобразена с мощността: Решетъчната конструкция PowerFrame® осигурява по-добро стартиране при студен двигател, с до 70% по-добър електрически поток в сравнение с конкурентните технологии.

Чисто производство: При производството на PowerFrame® се използва 20% по-малко енергия и се отделят 20% по-малко парникови газове в сравнение с останалите производствени методи.

Акумулаторите са конструирани така, че да постигат изключителна ефективност през целия им дълъг експлоатационен живот.

Където и да Ви отведе пътуването Ви, акумулаторите VARTA® осигуряват пълната мощност, за да стигнете до крайната си точка.

Тегло25.2 кг
Размери39.3 × 17.5 × 19 см
Капацитет

Капацитет АН

110 ah

Вид полюсни изводи

Пусков ток

920A

Технология

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „VARTA SILVER DYNAMIC 110 AH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

При покупка от наш търговски обект, Вие получавате: 

Диагностика на батерията

Професионален монтаж

.

Гаранция и качество

Проверка на зарядната система

При покупка от наш търговски обект, Вие получавате: 

Диагностика на батерията

Проверка на зарядната система

.

Професионален монтаж

Гаранция и качество

.

bg_BG
bg_BG